Званична презентација Техничке школе

Обавештење о почетку школске 2021/22 године

Поштовани наставници, родитељи и ученици,

На основу процене епидемиолошке ситуације у нашој општини, Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа донео је одлуку да ће школе на територији наше општине од 1. септембра започети наставни рад по првом моделу образовно-васпитног рада који се односи на непосредну наставу у школи.

Непосредна настава подраумева долазак свих ученика у школу уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера. Мере се односе на доследну и исправну употребу маски у простору школе од стране свих лица (ученика и запослених), одржавање физичке дистанце према могућностима школе (може и мања од 1 метра), хигијена руку и редовно проветравање, чишћење и дезинфекција школе. Са мерама и препорукама о раду школе се можете ближе упознати у следећем допису Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа: Препоруке за почетак образовно-васпитног рада у школској 2021/22 години.

Техничка школа 1. септембра полази у другу смену, са почетком у 14 часова.

Уколико дође до наглог погоршања епидемиолошке ситуације и скока броја заражених, школа ће променити модел наставе и прећи на комбиновану или online наставу, о чему ће наставници, ученици и родитељи бити благовремено обавештени.