Републичко такмичење из историје

Ученик другог разреда наше школе – образовног профила машински техничар за компјутерско конструисање ТРИФУНОВИЋ ЛАЗАР, освојио је друго место на републичком/државном такмичењу из историје одржаном дана 21.05.2022.године у Пироту, у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Друштва историчара Србије „Стојан Новаковић“. Претходно је именовани ученик освојио прво место на окружном такмичењу освојивши максималних 53 бода и тако обезбедио пласман на Републичко такмичење. За такмичење из наведеног предмета ученика је припремао професор историје Ракоњац Драгутин.

      У току школске године ученик је учествовао и на такмичењима из стручних предмета, показујући подједнако интересовање и знања како из општеобразовних тако и из стручних предмета.

     Тиме је ученик Трифуновић Лазар успешно  репрезентовао школу и  општину Бајина Башта на свим нивоима  такмичења и заслужује похвале и признање за уложен труд и рад приликом припрема за такмичења у школској 2021/2022. години. Честитамо!!!!